600 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo ÜCRETSİZ!

Erkek Deri Ayakkabı Modelleri

Erkek deri ayakkabı arayışındaysanız ancak tarzınıza hitap eden bir model bulamıyorsanız, bu yazımız tam size göre. Birbirinden şık ve farklı tasarımlara sahip erkek deri ayakkabı modelleri, kendi stilinizi yansıtmak için ideal bir tercih olacaktır. Özellikle deri ayakkabılara yapılan yatırım, en doğru yatırımdır. Zira, söz konusu ayakkabıysa, nicelikten ziyade nitelik önemlidir.

Duco London olarak her stile uygun erkek deri ayakkabı modellerini uygun fiyatlarla sunarız. Hem zevkinize hem de bütçenize hitap eden erkek ayakkabı modelleri, dayanıklılığı ile ilk günkü kalitesini her zaman korur. Minimal modellerden klasik erkek deri ayakkabı modellerine kadar her kategoriden ayakkabıyı mağazamızda bulabilirsiniz.

Peki, erkek deri ayakkabı modelleri neler? Gelin, günümüzde sıklıkla tercih edilen tüm modellere göz atalım.

  1. Siyah Oxford

Genellikle klasik erkek ayakkabı kategorisine giren bu model, düğün, ofis, kutlama, iş görüşmeleri gibi resmi mekanlara giyilir. Ayakkabı, takım elbise ile daha iyi bir uyum yakalar. Risksiz bir model olmasına ek olarak şık görünüme kavuşmanızı sağlar.

  1. Derby

Derby erkek deri ayakkabı, Oxford’a göre daha tıknaz bir yapıya sahip. Hem klasik hem de spor ayakkabı olarak tercih edilebilir. Bu nedenle genellikle şık spor kombinleri için ideal bir seçimdir. İster kumaş pantolon isterse de bir jean ile giyilebilir. Bağcıklı yapısı vardır ve bağcıklar çözülüp bağlanabilir. Özellikle taraklı ayaklar, bu ayakkabıda daha rahat eder.

  1. Kayışlı Monk

Erkek deri ayakkabı modelleri arasında bir diğeri de kayışlı monk ayakkabılarıdır. Bu modelde bağcıkların yerini tek bir bant veya 2 – 3 toka alır. Daha marjinal ve şık görünüm yakalamak isteyenler bu modeli tercih edebilir. Farklı renk seçenekleri bulunur.

  1. Bağcıklı Bot

İngiltere kökenli bir deri ayakkabı modelidir. Sanayi Devrimi sırasında fabrikada çalışanların ihtiyacına yönelik üretilmiş ancak sonradan hızlıca yayılarak yağmurlu havalarda kullanım için piyasaya sürülmüştür. Bağcıklı botlar genellikle kot kombinlerle tercih edilir. Paçası kısa ve dar olan pantolonlarla da güzel bir uyum sağlar.

  1. Loafer – Makosen

Bağcıksız bir deri ayakkabı modeli olarak karşımıza çıkar. Kolay giyilip çıkartılabildiği için rahat bir modeldir. Toka, püskül gibi aksesuarlar bulunduran modelleri de vardır. Hem takım elbise hem de spor giyimle giyilebilecek farklı tasarımları bulunur.

Şimdi dilerseniz tüm erkek deri ayakkabı modellerimize buradan göz atabilirsiniz.